TE-toimisto

Yritykset

Kuntakokeilu & kaupungit

TE-toimisto on pääyhteistyökumppanimme jo yli 26 vuoden ajalta. Mutkaton ja joustava yhteistyö ura- ja työnhakuvalmennuksissa sekä yksilöllisessä työnhakuvalmennuksessa on ollut merkittävä askel monen työnhakijan työelämään siirtymiselle, palaamiselle tai uranvaihdolle. 

Paikallinen yrityselämän tuntemus ja tiivis yhteistyö työvoima-asiantuntijoiden kanssa ovat ylpeydenaiheitamme yhteistyössämme. Voit tutustua tarkemmin yhteistyökumppaniimme täällä. 

Olemme tulleet tutuiksi yrityksissä. Teemme yhteistyötä niin henkilöstön kouluttamisen, TYKY- päivien, kuin uusien työntekijöiden ja työhän tutustujien parissa heidän kanssaan. Listallamme on noin 3800 yritystä, joissa asiakkaitamme olemme vuosien saatossa Satakunnassa luotsanneet. YRITTÄJÄT - KIITOS, TÄSTÄ JATKETAAN!

Teemme yhteistyötä sekä kehitämme innovatiivisesti mm. työllisyyden hoitoon työkaluja ja valmennuksia, joilla työvoima pysyy taidokkaana työmarkkinoiden käytettävissä. Kiitos Satakunnan alueen kunnat ja kaupungit - yhteistyössä jatketaan!


Työvoiman palvelukeskus

Yhteisöt & Yhdistykset

Hankkeet & projektit

Olemme toteuttaneet pienryhmävalmennuksia TYPin asiakkaille Porissa ja Satakunnan alueella jo useita vuosia.

Asiakkaiden palaute on ollut erityisen hyvää ja oivalluksia on syntynyt jaksojen aikana runsaasti!

Monipuoliset opetus- ja valmennusmenetelmät ovat vakuuttaneet ryhmäläiset ja moni on löytänyt aivan uuden tulevaisuuden tätä kautta. 

Tutustu tarkemmin yhteistyökumppaniimme tästä.

Yhdistykset ja yhteisöt ovat valtava voimavara ja olemmekin pitkään kulkeneet yhteistä matkaa monissa merkeissä. Jatketaan tätä!

Hankkeet ja projektit ovat luovuuden ja innostuneiden ihmisten tapa tuoda uudenlaisia ratkaisuja ja juurruttaa niitä käytäntöön. Kiitos, että olemme saaneet luottamusta ja päässeet toimimaan kanssanne - uusia kuvioita on vireillä koko ajan, joten eiköhän kääritä hihat ja jatketa luovuuden lähteillä!

Tsekkaa:

www.satapolku.fiELY-keskus

Vakuutusyhtiöt

Sosiaalipalveluala

Satakunnan ELY-keskus on yhteistyökumppanimme vuosien ajalta ja toimii keskittymänä, jonka kautta moni työllisyyteen ja hankemaailmaan liittyvä asia saa pontta allensa. Tämä taho mahdollistaa monet toimet Satakunnnan alueella - kiitos!

Vakuutusyhtiöt hankkivat meiltä urapalveluja ja tukitoimia asiakkaidensa tulevaisuuden turvaamiseksi. Ammatillisten askelien ottaminen vaatii joskus tarkkaan suunniteltuja askelia, joten meidän puoleemme voi aina kääntyä!

Yksityinen sosiaalipalveluala eli laitokset ja yksiköt käyttävät palvelujamme oman toimintansa laadun tukena, henkilöstön virkistyksissä sekä asiakkaiden kuntoutuksessa. Mahdollisuuksien maailma, jossa rakennetaan hyvää tulevaisuutta!