Minun Tähtitarinani - kertomuksia tosielämästä

"Kesän jälkeen jäin työttömäksi ja jouduin 2 kk sairaslomalle. Tuntui aika vaikealta jatkaa lähtökohtien ollessa niin huonot. Satakoulutuksen ja ihanan kouluttajan ansiosta tuntuu, että kaikki taas on mahdollista ja elämä on avannut uusia ovia :) KIITOS! "

Jenny, 22 v"Työharjoittelun ansiosta löysin uusia hyviä puolia itsestäni ja pääsin kokeilemaan omaa työkykyäni ja yllätin jopa itseni. Ilman Satakoulutusta en olisi osannut hakea tuota paikkaa, jonne työllistyin!"

Riku, 20 v"Lähdin etsimään lisää kokemusta ja tuntumaa minua kiinnostavalta alalta. Molempia sain rutkasti ja kipinä vahvistui vaan entisestään. Nyt tiedän, mitä haluan isona tehdä. Seuraavaksi lähdn kokeilemaan koulutusreittejä, unohtamatta työllistymisväylien käyttämismahdollisuutta. Koulutuksesta on ollut todella paljon hyötyä ja olen oppinut monia uusia tapoja etsiä töitä ja koulutusmahdollisuuksia. Tietojen hyödyntäminen jatkossa tulee tekemään työ- ja koulutushaustani paljon helpompaa!"

Shinuli, 27 v
"Satakoulutukseen pääsy oli jo mahdollisuuksien antaja. Itsetuntemusta omaan osaamiseen tuli tietoisuuteen. Työharjoitteluun menon oli helppoa ja jatkomahdollisuuksia on myös. Työharjoittelua ei tarvitse tehdä vain yhdessä paikassa, paikkoja voi olla kaksikin suunnitelmien mukaan."

Opiskelija"Halusin kertoa, etten tiennyt, että niin pienillä kysymyksillä voi saada niin uusia ja kantavia ajatuksia omasta elämästä. En ollut kuullut sellaisesta kuin elämäntaidon valmennus, mutta täytyy sanoa, että toimii! Olen saanut kiinni jälleen monesta haaveesta, tavoitteesta ja kyennyt laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen. Urheilijat tosiaan tarvitsevat huippusuorituksiin valmentajan jeesiä ja nyt ihan oikeasti ymmärrän, että niin voi olla ihan tavallisessakin elämässä kenellä tahansa meistä. Ei kaikki halua mennä terapeutille arjen ajatuksista kertomaan, ja nyt onneksi tiedän, että on olemassa vaihtoehtoja. Kannattaa mennä valmennukseen, jos vain suinkin pääset!"

ps. Muistathan katsoa alla olevan linkin!

http://www.positiivarit.fi/

Mari, 39v.

Katri, 26vee

"Yksin on ollut hiukan hankalaa mennä eteenpäin, näin eron jälkeen, mutta kuulin Satakoulutuksen ryhmästä ihan hyvää ja ajattelin osallistua kuitenkin ihan avoimin mielin. Uskomatonta, miten kannustava meininki. Asiantunteva henkilökunta otti meidät lämmöllä vastaan eikä tarvinnut esittää mitään! Olen aina inhonnut sitä, että joku muu on olevinaan parempi kuin muut yhteensä, joten tasavertaisuus yllätti positiivisesti meikäläisen. Teimme yhdessä kaikenlaista tässä pienryhmässä ja itsetuntoni sai nostetta roppa kaupalla! Ja sitä paitsi ymmärrän nyt, mitkä ovat oikeasti mun vahvuuksia. Hieno kokemus, joka antoi uuden suunnan tälle nuorelle naiselle. Suosittelen <3"