Elämäntaidon valmennus

Yksin ei tarvitse miettiä, mitä elämän keskisuurien haasteiden kanssa tekisi. Ratkaisukeskeinen Elämäntaidon valmentaja tukee Sinua oivaltamaan miten etenet elämässäsi.

Jokainen ihminen ansaitsee antoisan, merkityksellisen ja iloa tuottavan elämän. Se on myös jokaiselle mahdollista - omin askelin kohti tulevaa! 

Elämäntaito on aihealue, jota on alettu opettaa jo kouluikäisille, jotta kaikki langat oikeine arvoineen pysyvät käsissämme.
 Kiire, stressi, haasteet ja paineet saavat meistä esiin joskus sellaisen puolen, joka ei tyydytä itseämme eikä lähimmäisiäkään. 

Elämäntaidon valmennuksen avulla etsitään juuri Sinulle oikeita askelia kohti tyydyttävämpää ja hallittavampaa elämää. Elämäntaitoamme ja omaa kehittymistämme persoonana voimme kohentaa oikeastaan millaisessa elämäntilanteessa tahansa. Erittäin haasteellisissa elämäntilanteissa tosin joskus on tarpeen kääntyä terapeuttisen hoidon puoleen. 


Yksilöllinen ja toimiva elämäntaitoasi kohentava valmennus puolestaan voi keskittyä ja sopii mihin tahansa aihealueeseen;
uraan, perhesuhteisiin, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, omiin tavoitteisiin ja unelmiin, kaaoksen kesyttämiseen tai mihin tahansa, johon toivot selkeyttä ja toimivia askelia tulevalle.

Ota yhteyttä nanna.viherranta@satakoulutus.fi  ja keskitytään yhdessä Sinun elämääsi!
 • Elämäntaidon valmennnuspaketti "Uuteen alkuun":  
  5 x 50 min / tapaamiset tehtävineen =  
  249,- (sis. alv. 24%)

 • Elämäntaidon valmennuspaketti "Suunnitelmia & selkeyttä":  
  8 x 50 min / tapaamiset tehtävineen + sähköpostivalmennus erikseen sovitusti =
  399,- (sis- alv. 24%)

 • JÄRJESTÄMME MYÖS PIENRYHMIÄ ELÄMÄNHALLINTAAN LIITTYEN!
  Aiheistuksia mm. nuorten elämänhallinta, talouden ja urasuunnitelmien hallinta, parisuhde, naiseus, sekä ryhmiä myös erilaisista persoonallisuuksista, omista rajoista, voimavaroista jne.

  KYSY LISÄÄ: nanna.viherranta@satakoulutus.fi